Mikkelistä MAHin kisoista 2 + 1 nollarataa :)


Jaksaa, jaksaa. Lauantaina olimme koirien kanssa Mikkelissä pitämässä hauskaa, eikä ollut taaskaan hukkareissu. Mikkelin agilityharrastajien (MAH) kisoissa juostiin yhteensä kuusi rataa ja tuomareina olivat Elina Hannikainen-Himanen ja Allan Mattsson.

Jo lämmittelyssä juoksu tuntui pahalle. Sattui ihan jokaiseen lihakseen leuasta alaspäin. Fiksu veto ajoittaa salitreeni kisoja edeltävälle päivälle! Mutta kummasti sitä turtuu, kun vaan juoksee.

Hippu sai näistä kisoista tuplan, eikä triplakaan ollut kaukana. Se oli suorastaan kiusallisen lähellä ja parjaan siitä itseäni varmaan vielä pari päivää, sillä se kuuluu tapoihini. Hippu nimittäin keskeytti kepit, mitä se ei koskaan tee, mutta kannustin sitä aika voimallisesti. Eihän se rassu ole sellaiseen tottunut. No, mutta sijat 1. ja 2. lohduttivat ja toiselle sijalle päästiin myös tuolla vitosen radalla.
Hyviksen ensimmäiselle radalle lähdin ns. Hipun ohjausmoodissa. En tiedä miksi en huomannut omaa virettäni säätää, mutta sen kerron, ettei sellainen raivokas eteneminen sovi mun bollielle. Vire kippasin ihan hassuihin sfääreihin, eikä radasta tullut oikein mitään.

Toisella radalla oltiin jo yhteistyössä, mutta sieltäkin tuli kielto kepeiltä ja kaksi rimaa alas. Tässä vaiheessa ajattelin, ettei meistä ole mihinkään. Mutta niin ne fiilikset kisapäivän myötä nousevat ja laskevat ja nousevat. Viimeiselle radalle oikein keskityin omaan zen-moodiin. "Pää hiljaa ja jalat lujaa" on toimiva metodi Hyviksen kanssa. Ja me saatiin nolla! Kotiin lähtiessä meitä kaikkia nauratti. Hyvä oli reissu ja hauskaa oli pidetty :)


Kommentit