Tietoja minusta

Olen Mari ja olen riippuvainen agilitystä. Päädyin lajin pariin vahingossa ja jouduin täysin sen lumoihin. Edustan Jyväskylän Agility Team ry:tä (Jat) ja kisaan kahden koirani, shelti Hipun (Taimitarhan Laku) ja bordercollie Hyviksen (Tronic Yin) kanssa. Ja koska mietin agilityyn liittyviä asioita, myös problematiikkaa, niin paljon, päädyin perustamaan AgiNotes Oy:n, jonka missiona on helpottaa agilityharrastajien ja -kisaajien tekemisen fokusoitumista ja oman edistymisen seuraamista.

Kaikki alkoi, kun hankin kätevän pienen perhekoiran nimeltä Hippu. Ongelmana oli, että Hippu ei ollut kovin kätevä. Se kaipasi toimintaa. Paljon toimintaa. Niinpä kokeilimme kaikenlaista: rallytokoa, sienikoirapuuhia ja lopulta, agilitya. Astuin polulle, joka on käytännössä katsoen laajentunut saksalaisen moottoritien levyiseksi kaistaksi, jonka lisäksi vapaa-aikaan ei muuta mahdukaan. Olen ihmeissäni, miten olen pärjännyt ilman tätä lajia yli 30 vuotta.

Käyn koirieni kanssa paljon valmennuksissa ja kisaamme aktiivisesti. Nyt kaudella 2017-2018 olemme Hyviksen kanssa TopTeamissa ja molempien koirien kanssa Iina Asunnan valmennettavina. Sen lisäksi koulutan Jatilla. Kun en ole lajitreenien tai kisojen parissa, treenaan omaa kuntoani, räjähtäviä lähtöjä, juoksua ja voimaa Aliven loistavissa tiloissa. Kuten nuorempi lapseni totesi: "äiti on ihan hullu koiraharrastaja" :) Niin olenkin. Agility on minun juttuni, ongelmani, inspiraationi ja iloni.

Meitä tukevat Alive, Acana, Orijen ja Paytrail.

Löydät minut myös instagramista ja YouTubesta.

Kommentit