Jattilassa neljä starttia, kolme nollaa

Kylläpä taas tulokset yllättivät tämän hiihtelijän viikonlopun kisoissa Jyväskylässä! Jari Suomalainen ja Ritva Herrala olivat tehneet mahtavan sulavia ratoja, joilla pääsi todellakin siihen huimaan tunteeseen johon agilityssa parhaimmillaan pääsee.

Vedimme neljä starttia, kaksi molempien koirien kanssa. Nolliahan me aina lähdetään tekemään, mutta ei niiden tekeminen aina onnistu, etenkään tuon junnun kanssa, mutta tämän kisan saldo, kolme nollaa ja yksi rimavitonen tuntuu ihan käsittämättömältä.

Hyviksen kanssa linjat eivät todellakaan olleet ideaaleja ja jonkun pitää harjoitella tuota maksiohjausta vielä jonkun verran, mutta rohkeaa ohjausta uskalsin tehdä ja sitä juuri itseltäni vaadin. Ja nyt on toinen LUVA kakkosista taskussa. Kyllä kelpaa :)
Hipun kanssa edelleen tuntui aivan upealta tuo vauhti! Radoilla oli pientä valumaa siellä täällä, mutta silti sijoitumme agilityradalla ensimmäisiksi ja hypärillä kolmanneksi heti todella kovien koirakoiden jälkeen. Näitä ratoja ei valitettavasti tullut videolle.

Kommentit